Eldege Softtronics - ArtIsTeak

professioneel, flexibel, maatwerk
kunstteak voor boten en buitenmeubilair
Kunstteak &
buitenmeubilair
Ga naar de inhoud

Eldege Softtronics

Afgebroken klem van oude stuurautomaat
Diensten van Eldege Softtronics / Plasticparts

Veel van de aanwezige electra en electronica aan boord kunnen wij verzorgen. Denk hierbij aan o.a. het uitbreiden en aansluiten van de lichtaccu set met extra accu's, acculader, zonnepanelen, inverters en (USB) stopcontacten of reparatie van bestaande installaties. Reparatie aan electronica kunnen wij verzorgen tegen een scherpe prijs. Ook navigatie programmatuur en het configureren en installeren van diverse apparatuur kunnen wij voor u doen.

Tevens  kunnen wij  mechanische (kunststof) onder-delen van een ouder systeem dat niet meer leverbaar is vaak namaken. Onlangs was een oude Raytheon stuurwielbesturing defect. De drie steunen waarmee de drive-unit aan het stuurwiel vast zit waren finaal afgebroken. Niemand kon de steunen voor de oude drive unit leveren en andere steunen pasten niet. Aanbevolen werd een nieuwe compatibele drive-unit te kopen van 650,00 €. Door de steunen opnieuw te ontwerpen en met een 3D printer te vervaardigen kon het nog perfect werkende stuursysteem weer worden gebruikt. Voor een mastdoorvoer die is verteerd, afgebroken en niet meer leverbaar was maakten we ook een nieuwe. Ook ontwikkelen we sinds kort speciale roerstandmelders voor een fractie van de prijs in vergelijking met de originele merken. Een unieke dubbele uitvoering in één behuizing maakt installate nog gemakkelijker en voordeliget.

Aan de linkerzijde vindt u voorbeelden van de door ons vervaardigde onderdelen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er zijn heel veel mogelijk-heden. Wij kunnen u hierover geheel vrijblijvend informeren.

Voor meer informatie of vragen kunt u  telefonisch  contact   opnemen met  Eldege Softtronics  op 06 22790040 of u bezoekt onze onze website www.plasticparts.nl  of u kunt een e-mail sturen naar info@eldege.eu.
Wij proberen uw e-mail binnen twee dagen te beantwoorden.

Leonard de Groot.
Houtweg 3 a
8167 PJ Oene
+31(0)620419251
Carolina Woltjer
Terug naar de inhoud