Eldege Softtronics - ArtIsTeak

professioneel, flexibel, maatwerk
kunstteak voor boten en buitenmeubilair
Kunstteak &
buitenmeubilair
Ga naar de inhoud

Eldege Softtronics

Afgebroken klem van oude stuurautomaat
Diensten van Eldege Softtronics en www.Plasticparts.nl

Veel van de aanwezige electra en electronica aan boord kunnen wij verzorgen. Denk hierbij aan o.a. het uitbreiden en aansluiten van de lichtaccu set met extra accu's, acculader, zonnepanelen, inverters en (USB) stopcontacten of reparatie van bestaande installaties. Reparatie aan electronica kunnen wij verzorgen tegen een scherpe prijs. Ook navigatie programmatuur en het configureren en installeren van bijvoorbeeld de Stentec software of diverse apparatuur kunnen wij voor u doen.

Tevens  kunnen wij  mechanische (kunststof) onder-delen van bijvoorbeeld een ouder systeem dat niet meer leverbaar is namaken. Onlangs was een oude Raytheon stuurwielbesturing defect. De drie steunen waarmee de drive-unit aan het stuurwiel vast zit waren finaal afgebroken. Niemand kon de steunen voor de oude drive unit leveren en andere steunen pasten niet. Aanbevolen werd een nieuwe compatibele drive-unit te kopen van 650,00 €. Door de steunen opnieuw te ontwerpen en met een goede 3D printer te vervaardigen kon het nog perfect werkende stuursysteem weer worden gebruikt. Voor een mastdoorvoer die is verteerd, afgebroken en niet meer leverbaar was maakten we ook een nieuwe. Ook ontwikkelen we sinds kort speciale roerstandmelders voor een fractie van de prijs in vergelijking met de originele merken. Met een roerstandmelder stuurt de stuurautomaat beter en kunt u de stand van het roer aflezen. Een unieke dubbele uitvoering in één behuizing maakt installate nog gemakkelijker en voordeliget.

Aan de linkerzijde vindt u een paar voorbeelden van de door ons vervaardigde onderdelen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij bieden.  het ontwerpen van een eerste onderdeel doen wij indien er meer dan twee worden afgenomen geheel gratis! Wilt u meer informatie dan kunnen we u geheel vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Voor meer informatie of vragen kunt u  telefonisch  contact opnemen met  Eldege Softtronics  op 06 22790040 of u bezoekt onze onze website www.plasticparts.nl of u kunt een e-mail sturen naar info@eldege.eu of naar info@plasticparts.nl. Wij proberen uw e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Leonard de Groot.
Houtweg 3 a
8167 PJ Oene
+31(0)620419251
Carolina Woltjer
Terug naar de inhoud